Fashion Leggings

Voor de echte fashion liefhebbers hebben wij leggings in stijlvolle, heerlijk aanvoelende stoffen. Creëer een casual look met het Denim textiel, ga stoer op pad met imitatie leer, voel je classy met onze imitatie suède leggings. Onze verschillende leggings passen perfect bij je oversized shirt of trui, je shirt met kleurrijke print, je schattige jurkje en je vintage jas. Ze vallen genoeg op om gezien te worden, maar geven ook de ruimte aan de rest van je outfit. De perfecte legging om je eigen stijl creatief te kunnen combineren dus. Probeer, combineer en flaneer!

Elke gelegenheid

Jij wil met je outfit bij iedere gelegenheid passen. Of je nou een heerlijk rustig avondje onderuit gezakt op de bank gaat zitten, het nachtleven induikt, door het park gaat wandelen of even lekker gaat hardlopen, overal wil jij goed voor de dag komen. Je legging moet er stylish uitzien, en vooral ook lekker zitten. Onze Fashion Leggings zijn gemakkelijk combineerbaar en daarom inzetbaar voor verschillende momenten. Geef jezelf diverse looks door te combineren. ’s Middags met sneakers, ’s avonds met pumps, je stijl is aanpasbaar voor elke situatie.

Omarm je vormen

De stretch in de Fashion Leggings zorgt ervoor dat je benen als het ware omhelst worden door een fijne stof. Het model past zich aan, aan jouw figuur. Je benen en billen komen strak en geaccentueerd uit, wees niet verbaast als je wordt nagekeken op straat! Ook de Fashion Leggings zijn ideaal om mee te sporten. Met Fashion Leggings bepaal jíj waar de nadruk van je outfit op komt te liggen. Ga je voor een simpele look, wil je de nadruk leggen op je lievelingstrui of wil je gewoon lekker in je vel zitten en er piekfijn uitzien? Je look is dynamisch en aanpasbaar. Fashion Leggings zijn voor elke dag.

Tussen broek en legging

Onze denim- en interlock leggings zijn, net als onze treggings, de ideale combinatie tussen broek en legging. Ze omarmen je vormen beter dan een broek, buigen bij de knieholtes beter mee met je bewegingen en hebben een stoere look. De Interlock leggings zijn zelfs voorzien van ritsen voor de ideale broek-look. Perfect om zonder zorgen op pad te gaan, heerlijk te dansen of onderuit gezakt een avondje te ontspannen en geen strakke lijnen te voelen rondom je knieën. De stof is zacht en fijn als bij de normale leggings, maar deze leggings zijn te dragen als zowel broek als onderkleding en zijn daarom de perfecte middenweg.

Stoer en vrouwelijk

Deze leggings zijn perfect voor wie haar vrouwelijkheid wil omarmen maar toch op zoek is naar een stoere look. Veel modellen hebben geometrische naden rondom de plek van de kniebuiging, wat een edgy randje aan je look geeft. Tijdens het rennen of dansen geeft het ook extra comfort. Ze zijn basic en comfortabel, stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. Draag ze wanneer je wil, waar en hoe je het wil, uit je persoonlijke stijl zonder een schreeuwerige outfit te creëren. De Fashion Leggings zijn de perfecte basis voor elke kledingkast, te dragen bij elke situatie!